Anderledes julefrokost i hjertet af Aarhus

 

Sæt tænderne i Australien til årets julefrokost

 

Den australske madscene hviler på en fantastisk multietnicitet, som trækker tråde til både England, Sydeuropa, Asien og nutidens gastronomiske trends. Særligt viser den australske caféscene vejen for madinnovation på området morgenmad og brunch.

Hvad end du lægger vejen forbi Sydney, Melbourne, Adelaide, Brisbane, Perth eller nogle af de mindre byer, så vil du møde delikatesser fusioneret fra hele verden.

Det australske køkken er en tallerken af historie, mangfoldighed og nysgerrighed og der værnes om gode og sæsonaktuelle råvarer. Landet producerer en skøn samling af frugter, grøntsager, nødder, vildt, fisk og skaldyr, så der er rig mulighed for alverdens unikke smagsoplevelser.

James Caldwell kommer fra Sydney og driver i dag The Lazy Wombat i Ceres Byen. Derfor er The Lazy Wombat – helt i flæng med det australske fusionskøkken – en fusion mellem det australske og danske køkken, toppet med økologiske, danske og lokale råvarer.

The Lazy Wombat arrangerer julefrokost for mellem 20-45 personer. Vi afholder julefrokoster alle ugens dage fra kl. 17.00.

 

Utraditionel julefrokost til den gastronomiske nysgerrighed

 

Det er skønt at samles om et velsmagende måltid. Især i juletiden, hvor dagene er mørkere og kulden bider. Stegte sild, tarteletter og æbleflæsk. Vi kender alle den traditionelle julefrokost, og vi nyder den år efter år, når december måned melder sin ankomst. Men måske vil din gastronomiske nysgerrighed noget andet i år?

The Lazy Wombat tilbyder en utraditionel julefrokost med inspiration fra det australske køkken. Du får en traditionel dansk julefrokost med et utraditionelt touch.

En gastronomisk oplevelse som aktiverer sanseapparatet, og som uden tvivl vil samle selskabet i en hyggelig samtale om aftenens udsøgte menu.

Drikkevarer

Vi skræddersyer en øl- og vinmenu efter din smag. Desuden har vi mere end 15 forskellige varianter af læskende drikke på menukortet.

The Lazy Wombat aktiverer dine sanser

 

Om dagen er The Lazy Wombat er et hyggeligt ’hangout’, som tilbyder økologisk, velsmagende mad og bagværk af høj kvalitet og en duft af friskbrygget kaffe. Alt sammen med et autentisk afsæt i Australiens livlige caféscene og det australske køkken, som har sine rødder i den engelske og sydeuropæiske madstil.

I december måned forvandles The Lazy Wombat desuden til en urban perle, hvor du kan byde dine kollegaer, dine venner eller din familie på en anderledes og eksklusiv julefrokost.

Vores store glaspartier giver en skøn udsigt til Ceres Byen, mens vores åbne køkken giver dig mulighed for løbende at følge med i kogekunsten. Hos The Lazy Wombat er vi moderne, åbensindede og kvalitetsbevidste – tre ting som tilsammen skaber en helt unik gastronomisk oplevelse.

 

Hvordan foregår en julefrokost hos The Lazy Wombat?

 

Når du har booket din julefrokost hos The Lazy Wombat, skal du ikke gøre andet, end at møde op på dagen. Vi lukker restauranten for andre gæster og selskaber, så du og dine kollegaer, venner eller din familie kan nyde hinandens selskab til fulde. Når I ankommer til The Lazy Wombat, har vi sørget for, at der står snacks og drikkevarer klar til jer. I kan indtage vores snacks siddende eller stående, alt efter behov.

En stående velkomstsnack giver god mulighed for åben mænglen, mens en siddende velkomstsnack inviterer til hyggelig snak med borddamen- eller herren. Når selskabet har sat sig, serveres forret, hovedret og dessert løbende.

Vi tager naturligvis højde for indslag og andre festligheder. Helt i den australske ånd gør vi en dyd ud af, at vores service er både afslappet og professionel på samme tid. Vi elsker at skabe din fest, så den bliver åbenhjertet, sjov og gastronomisk eksklusiv

Kontakt

Normale åbningstider

Mandag
9.00 til 17.00
Køkkenet lukker kl. 16.00

Tirsdag
9.00 til 17.00
Køkkenet lukker kl. 16.00

Onsdag
9.00 til 17.00
Køkkenet lukker kl. 16.00

Torsdag

9.00 til 17.00
Køkkenet lukker kl. 16.00

Fredag
9.00 til 17.00
Køkkenet lukker kl. 16.00

Lørdag

9.00 til 16.00
Køkkenet lukker kl. 15.00

Søndag

9.00 til 16.00
Køkkenet lukker kl. 15.00

Find os

Ceresbyen 20
8000
Aarhus C

Du kan parkere i Q-park

Book julefrokost på:

JC@thelazywombat.dk

30 71 55 99